Plafondmodel...nieuwe trends voor uw keuken

| Meer
Plafond afzuigkap
 
 
 
 
 
 
 
 
Het woord `afzuigkap` betekent ook `dampkap` en ook `wasemkap`. Zij hebben allen dezelfde betekenis en worden willekeurig door elkaar gebruikt.
 
Een plafondafzuigkap is er in diverse vormen. Er zijn vierkante bij, zeshoekige en gebogen vormen. Het design is natuurlijk erg belangrijk want deze plafondafzuigkap is echt wel een opvaller in de keuken. Kenmerk is dat deze afzuigkap helemaal tegen het plafond kan worden gemonteerd. Omdat deze wasemkap- ofwel dampkap erg hoog hangt, is het mogelijk dat men er niet bij kan komen om diverse knoppen of toetsen te bedienen. Daarom is een plafondafzuigkap te bedienen met een afstandsbediening.
 
Afzuigkap plafond vierkantAfzuigkap plafond zeshoekig
 

Plafondunit

Deze kan worden gebruikt indien er sprake is van een laag plafond in de keuken. De breedte en de diepte kan worden aangepast aan de wensen van de gebruiker. Een plafondunit is een prachtig geheel en volledig met een afstandsbediening in te stellen.
In deze unit zit een duidelijke en makkelijk afleesbaar display. Zo kan men ondermeer zien in welke zuigstand de motor staat.
Een plafondafzuigkap of plafondunit bestaat meestal uit rvs of uit aluminium. Ook een combinatie met glas is mogelijk. Ook te verkrijgen in diverse kleuren.
De breedte kan variŽren vanaf ongeveer 100 tot 150 centimeter.
 
afzuigkap plafond designafzuigkap plafond gebogen
 

 

Prijs plafondafzuigkap

Het zal niet verbazen dat een plafondafzuigkap of plafondunit dé blikvanger van en in de keuken is. Het is een staaltje van de modernste techniek en design, en daar moet dan ook voor worden betaald.
De prijs zal tussen de 1200 en 1500 euro liggen. Niet goedkoop maar dan heeft u wel wat in huis, en zeker in de keuken.
 

Ook interessant!

afzuigkap plafond led verlichtingHet betreft een soort afzuiging die niets van doen heeft met een damp- wasem- of afzuigkap. Het gaat over de randafzuiging. Deze soort afzuiging vindt u terug opzij van de kookplaat, bij de grillplaat, bij de wokplaat of aan de rand van uw friteuse. Aan de rand van zo`n plaat zitten klepjes die openstaan tijdens uw werkzaamheden en gesloten kunnen worden wanneer er niet wordt gekookt. Dat open- en dichtgaan gebeurt door middel van een klep die elektrisch wordt bediend. De motor is opgeborgen in een keukenkastje.